Vacature: Allround Marketeer

Vacature: Allround Marketeer 


Vind je het leuk om uitvoerend bezig te zijn en actief bij te dragen aan de marketingstrategie van onze organisatie?

Ben jij gek op schrijven en hebben sociale media geen geheimen voor jou? Ben je creatief, zit je vol initiatieven en creëer je gemakkelijk inspirerende content om onze naamsbekendheid te vergroten, leads te generen en onze positie in de markt te versterken?

Dan ben je de Allround Marketeer die bij ons past. Als Allround Marketeer ben jij verantwoordelijk voor de merkstrategie van TReNT en het aantrekken van nieuwe klanten. Hiervoor werk je nauw samen met het salesteam.


Wie zijn wij

Wij zijn TReNT Glasvezel. Wij helpen sinds 2002 honderden organisaties en duizenden mensen hun doelen te bereiken door keer op keer succesvol bestaande of nieuw aangelegde glasvezelnetwerken te ontsluiten. Dit doen wij voor grote spelers in het onderwijs en de zorg, voor de overheid, grote dienstverleners en het bedrijfsleven. Sinds 2020 zijn we onderdeel van Alliander, de grootste regionale netbeheerder van Nederland. Ons team van zo’n 25 specialisten is gedreven om waardevolle verbindingen tot stand te brengen en deze in topconditie te houden. Zo zijn we aan de ene kant klein, maar al jaren groots in wat we doen en daar zijn we trots op!

We hebben een cultuur van samen de schouders eronder, collegialiteit maar ook plezier. De strategie is duidelijk, evenals de stip op de horizon en dit biedt een basis voor ons verdere avontuur.


Wat ga je doen?

 • Je ontwikkelt en voert (online) marketingstrategieën en -campagnes uit om de naamsbekendheid te vergroten en leads te genereren
 • Je creëert inspirerende content voor verschillende kanalen, waaronder onze website, social mediakanalen, e-mailmarketing en traditionele media
 • Je onderhoudt en beheert onze website en zorgt voor relevante en up-to-date informatie
 • Je voert klanttevredenheidsonderzoeken uit om de langetermijnrelatie met onze klanten te verbeteren
 • Je denkt mee over optimalisatie van de huisstijl en ziet toe op de juiste toepassing
 • Je analyseert de effectiviteit van marketingcampagnes en doet aanbevelingen voor verbeteringen


Wat heb jij te bieden

Je bent enthousiast en creatief. Je beschikt over een flexibele houding en je kunt goed plannen. Je werkt graag in een team, maar je kunt ook zelfstandig werken.

Kortom:

 • Je bent HBO opgeleid op het gebied van marketing, communicatie, bedrijfskunde of vergelijkbare opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare marketingrol
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je hebt gedegen kennis van digitale marketing, SEO en sociale media, als ook van marketingtools en software, zoals Google Analytics en grafische ontwerpprogramma’s als InDesign en Photoshop


Wat kun je van ons verwachten

 • Een dynamische werkomgeving in een groeiend bedrijf waar iedereen zich thuis voelt
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei
 • Goede salaris- en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Meerdere personeelsuitjes per jaar, deelname aan NLDoet, lidmaatschap van Talent Group Twente, mogelijkheid tot persoonlijke sponsoring, gezamenlijk lunchen en natuurlijk de VrijMiBo


Interesse?

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de vereisten? Stuur dan je CV en motivatie naar Erna Wolberink: wolberink@trentglasvezel.nl voor 15 november 2023. Vermeld in het onderwerp “Ik wil Allround Marketeer worden bij TReNT".

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Erna Wolberink 06-54935437

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.